Let’s share - jaa tarinasi WDBE:ssä

Kerro tarinasi kansainväliselle yleisölle videotervehdyksen muodossa ja rohkaise osallistujia avoimeen yhteistyöhön paremman huomisen puolesta!

World Summit on Digital Built Environment 2019 on kohta täällä. Me haluamme varmistaa, että tilaisuus saa arvoisensa alkutahdit. Haluamme näyttää kansainväliselle osallistujajoukolle avoimen jakamisen ja yhteisön voiman. Ja koska muutos lähtee inspiraatiosta, teidän mahtavat persoonanne ja tarinanne antavat tälle kulttuurille äänen, joka todistaa sen arvon.

Avaa kännykkäsi ja videoi tervehdyksesi heti – työpisteellä, bussissa tai puistossa

Lähde mukaan innostajaisiin ja nauhoita meille energiaa ja ylpeyttä puhkuva videotervehdys. Kerro videolla lyhyesti, miten avoin jakaminen ja yhteistyö ovat vauhdittaneet koko alan tai oman organisaatiosi menestystä.

Koostamme meille lähetetystä aineistosta noin 3 minuutin mittaisen videon, joka avaa WDBE Summitin. Valikoimme videolle ne klipit, jotka muodostavat yhdessä eheimmän kokonaisuuden ja kertovat avoimen jakamisen ilosanoman mahdollisimman moniäänisesti. Lisäämme videolle nimesi ja organisaatiosi.

Ohjeemme ovat simppelit, mutta sitäkin tärkeämmät

  • Kuvaa video omalla kännykälläsi ja juuri siellä, missä se tuntuu luonnolliselta.

  • Valitse tila, joka ei hukuta tärkeitä sanojasi meluun. Tekemisen meininki saa toki kuulua!

  • Kuvaa vaakatasossa ja huolehdi, että ystävälliset kasvosi näkyvät.

  • Voit julistaa viestisi millä kielellä tahansa. Me tekstitämme sen videolle.

  • Sanoita tarinaasi vaikkapa seuraavasti: By sharing _____ with _____, we were able to _____

  • Lopeta videosi iloiseen kannustushuutoomme “Let’s share!”

 

SUURI KIITOS kaikille videon lähettäneille. WDBE-video on nyt leikkauspöydällä, mutta vastaanotamme videoita mielellämme myös tulevia tilaisuuksiamme varten.

Share This