Mikä KIRAHUB?

Toimimme läpinäkyvänä alustana keskustelulle, jonka tähtäimessä on digitalisaation valjastaminen kokonaisvaltaisesti kestävämmän rakennetun ympäristön avuksi. Kestävä digitalisaatio mittaa toimenpiteidensä vaikuttavuutta kokonaisuutena inhimillisen, ekologisen ja taloudellisen potentiaalin avulla. Tarvitsemme yhteisen vision, mittarit, alustat ja informaation, jotta voimme saavuttaa yhteisen rakennetun ympäristön tulevaisuuden.  Digitalisaatio ei ole itseisarvo, vaan tapa saavuttaa yhteiskunnan tavoitteet tehokkaammin ja älykkäämmin yhdessä. Mahdollisuuksia on monia ja niitä syntyy jatkuvasti uusia, me haluamme tuoda ne helposti koko toimialan saataville ja luoda innostavan tekemisen flown.

Yhdessä kasvatamme keskusteluiden mittakaavaa, tuomme niihin moniäänisyyden ja yhteiset tavoitteet mukaan, edesautamme niistä syntyvien ideoiden jalostamista ja tuotteistamista, sekä jaamme niistä jalostuvat opit koko toimialan käyttöön myös kansainvälisesti. Keräämme yhteen ja kehitämme myös itse tarvittavia alustoja toimialan kestävän digitalisoitumisen vauhdittamiseksi. Jo toimivia alustojamme ovat Urban3-ekosysteemitila, kansainvälinen WDBE-konferenssi, sekä CO2 DataHub ja Digital Building Permit -ekosysteemit, Urban Hub Europe -verkosto, sekä tietysti kaikki aktiiviset viestintäkanavamme. Olemme myös mukana Vähähiilisen rakennetun ympäristön #KIRAilmasto -ohjelmassa sekä FAIR Finnish AI Region– sekä LIH Location Innovation Hub -EU-rahoitteisissa konsortiohankkeissa. 

Uskomme, että KIRA-alan kestävä digitalisaatio on mahdollisuus kaivatun systeemisen muutoksen luonnolliselle toteuttamiselle ja sen kansainväliselle tuotteistamiselle – tämä tehdään yhdessä. Haluamme läpinäkyvöittää tarinaa maailman onnellisimpien ihmisten taustalla, joka on kokonaisuus yhteen kietoutuvia katkelmia, joiden tapahtumapaikkana on rakennettu ympäristömme. Ylpeästi nostamme näitä tarinoita ja niiden tekijöitä esiin, yhdistämme niitä toisiinsa ja kerromme niitä eteenpäin.

Sivuiltamme löydän paljon tapoja olla mukana ja uutiskirjeemme tilaamalla seuraat helpoiten ekosysteemin kuulumisia. Tule kanssamme tekemään Suomesta rakennetun ympäristön kestävän digitalisaation edelläkävijä!

Kirahubin toimintadokumentit

team kirahub

Teemu Lehtinen

Teemu Lehtinen

CEO

teemu@kirahub.org
+358 40 456 6108

Vappu Id

Vappu Id

COO

vappu@kirahub.org
+358 50 472 8700

Maryam Siddiqah-Oinonen

Maryam Siddiqah-Oinonen

Community & Communications Manager

maryam@kirahub.org

+358 50 537 8093

KIRAHUBIN HALLITUKSEN MUODOSTAVAT

TOIMINTAAMME TUKEMASSA

Share This