KIRAHVI-ryhmä: Yhteentoimiva KIRA-ala kestävän liiketoiminnan mahdollistajana

Tervetuloa mukaan keskustelemaan siitä, miten KIRA-alan yritysten toimintaympäristö on RYTJ:n ja yhteentoimivuusvaatimusten kautta muuttumassa ja miten yritysten tulisi siihen varautua. Oma liiketoiminta ja sen ansainta voivat tulevaisuudessa olla muualla,  kuin tällä hetkellä ja nyt on tärkeää herättää keskustelua siitä, mikä on yritysten rooli osana muuttuvaa toimintaympäristöä.

Millaisia yhteisiä toimenpiteitä tarvitsemme alan yhteentoimivuustyön edistämiseksi, jotta digitaalinen rakennettu ympäristö voi toimia niin olemassa olevaa liiketoimintaa tukevana, kuin uutta liiketoimintaa synnyttävänä kokonaisuutena? Mitkä ovat sanastojen, standardien, järjestelmien ja toimintamallien yhteentoimivuuden edellytykset? Mikä digitaalisen rakennetun ympäristön kehittämisen kautta muuttuu lähitulevaisuudessa ja millaista kokonaisuutta meidän tulisi rakentaa pitkällä aikavälillä? Mitä riskejä muutos sisältää ja miten liiketoiminnalliset mahdollisuudet voidaan huomioida oman organisaation kehittämisessä koko toimialan kanssa yhteentoimivammaksi?

Tule kanssamme alustamaan, keskustelemaan ja luomaan pohjaa sille, millaisia yhteisiä konkreettisia toimenpiteitä osana RYTJ:n kehitystä yhteentoimivuustyötä KIRA-alan yritysten suunnalta kaipaa. KIRAHubin tarkoituksena on osana ympäristöministeriölle toteutettavaa Ekosysteemievoluutio-hanketta tuottaa yhteentoimivuushaastekampanja KIRA-alan organisaatioille loppuvuodesta 2022 ja KIRAHVI-ryhmän keskustelua tullaan hyödyntämään yhteisen haasteen valinnan tukena. Alkusyksyn aikana tehtävät yhteentoimivuustyötä koskevat yrityshaastattelut toimivat tilaisuuden pohjana, jonka ohjelma julkaistaan kun haastattelut on saatettu päätökseen. 

Lue lisää rakennetun ympäristön yhteentoimivuustyöstä

KIRAHVI = KIRAHubin visionääriset innostajat! Kaikille kiinteistö- ja rakentamisalan asiantuntijoille avoimet ja ilmaiset tapaamiset syventyvät kulloinkin yhteen rakennetun ympäristön kestävän digitalisaation keskeiseen teemaan tai ilmiöön. Tule mukaan ja liity lähes 600 asiantuntijan innostavaan joukkoon!

 • 00

  päivää

 • 00

  tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekuntia