Verkosto

Verkostossa on voimaa! Lisää itsesi osaksi ekosysteemiä ja jaa visiosi tulevaisuudesta.

Kestävä muutos saadaan aikaan läpinäkyvällä yhteistyöllä! Liitythän osaksi innostunutta, innovatiivista ja keskustelevaa verkostoamme. KIRAHubin toiminta on vasta alkutaipaleellaan, joten nyt on aika vaikuttaa siihen, mitä haluamme ryhtyä yhdessä edistämään. Tuo äänesi kuuluviin ja lisää itsesi ekosysteemiin. Ihmeellisiä asioita syntyy, kun oikeat ihmiset lyövät viisaat päänsä yhteen. Meitä ei haittaa, vaikka et varsinaisesti työskentelisikään KIRA-alalla. Murros on myös toimialarajojen murrosta ja ekosysteemin monimuotoisuus mahdollistaa uusien lajien kehittymisen.

Liity osaksi verkostoamme lataamalla hyvälaatuinen kuvasi tai noin 30 sekunnin mittainen video itsestäsi, jossa kommentoit lyhyesti yhtä tai useampaa alla olevista teemoista (kuvan/videon näkyminen verkostossa saattaa kestää hetken, sillä tarkastamme sisällön asiallisuuden ensin):

  1. Mitä odotuksia sinulla on uuden KIRAHubin toiminnan suhteen?
  2. Millaista yhteistyötä haluaisit Hubin kautta edistää?
  3. Minkä haasteen haluat Hubilaisille heittää?
  4. Miltä KIRA-alan tulevaisuus mielestäsi Suomessa näyttää?

Jos sisältöä syntyisi enemmänkin, siirry sivulle blogi ja katso sivun alareunasta ohjeet, miten voit kertoa tarinasi ja maalata visiosi KIRA-alasta ja sen vaikutuksesta maailmaan pidemmässä formaatissa.

 

Share This