Tulevaisuuden huoltoasema - kilpailuehdotukset

Tutustu kilpailuun tulleisiin ehdotuksiin ja tykkää suosikeistasi. 

Rykmentinpuisto Tuusulassa on yksi mielenkiintoisimmista uusista asuinalueista Suomessa. Vuoden 2020 Asuntomessuilla esitellään tämän tulevaisuuden kaupunkikylän, jonka maamerkiksi haimme kaikille avoimella ideakilpailulla uusia avauksia, yksittäisiä ideoita tai kokonaisvaltaisia konsepteja, jotka viitoittavat tietä  “tulevaisuuden huoltoaseman” syntymiseksi alueelle. Sen tehtävänä on palvella 15 000 asukkaan kylämäistä yhteisöä uudella kestävällä tavalla nyt ja tulevaisuudessa kun liikkuminen, energiamuodot, asuminen, rakentaminen ja kauppa ovat murroksessa. Mitä tulevaisuuden huoltoasema voisikaan olla?

Tälle sivulle olemme koonneet kilpailuun tulleet ehdotukset.  Seuraavaksi ideakilpailun järjestäjistä (Tuusulan kunta, KIRAHub, Suomen Asuntomessut ja Neste) koostuva tuomaristo valitsee 5–10 parasta ideaa jatkokehitysvaiheeseen, joka järjestetään Tuusulassa 6-7.62019 ja sen fasilitoi Demos Helsinki. Lisäksi eniten Facebookissa tykkäyksiä kerännyt ehdotus pääsee kilpailussa suoraan jatkoon. Nyt on siis aika tykätä suosikeistasi (vaati Facebook-kirjautumisen).

Tuusulan kunta ja Asuntomessut palkitsevat kolme jatkovaiheessa jalostunutta parasta ehdotusta rahapalkinnoin: 1. 10 000 €, 2. 5000€ ja 3. 3000€. Lisäksi Asuntomessut ja huoltoaseman operaattoriksi valittu Neste voivat halutessaan neuvotella osallistujien kanssa ideoiden integroinnista osaksi tulevia kehitystoimiaan.

.

Katso Rakennusraati-paneelikeskustelu ideakilpailun hengessä

 Mitä moniäänisellä asiantuntijapaneelilla on ideakilpailun aihepiiristä sanottavanaan? Sanomatalon Mediatorilla käyty keskustelu syventää osaltaan aihetta tulevaisuuden huoltoasemasta. lue artikkeli

Ideakilpailun järjestävät ja tuomariston muodostavat yhdessä Osuuskunta Suomen Asuntomessut, Tuusulan kunta sekä KIRA-InnoHub ry ja kilpailun kumppanina sekä tuomaristossa toimii Rykmentinpuiston operaattoriksi valittu Neste Oyj.

Share This