Kiinteistö- ja rakennusalassa, ei ole kyse vain pelkästä rakentamisesta ja kiinteistöjen ylläpidosta, vaan laajemmin ajateltuna, jopa yhteisöjen ja kaupunkien rakentamisesta, sekä näiden ylläpidosta, ja tämän asian ymmärtämättöminen on monissa kunnianhimoissa hankkeissa johtanut moniin epäedullisiin lopputuloksiin.

Kaupungistuminen ei ole vain suurkaupunkeihin liittyvä asia, vaan kyse on globaalista ilmiöstä, joka koskettaa pieninmpiäkin syrjäkyliä. Onhan jokaisen mannersuomalaisen kunnan keskustassa pieni kaupunki. Haluan auttaa alaa, proto-kaupunkeja, sekä vakiintunempia keskuksia, ymmärtämään miten kaupunki syntyy, ja siitä mikä tekee asutus- ja rakennuskekittymästä todellisen kaupungin ja halutun paikan asua ja elää.

Lisäksi haluan edistää yhteisöjen, kiinteistöjen ja infrastruktuurin vuorokauden suhteen tasaisemmin toimintaa, ja sitä tukevaa suunnittelua, sillä ’kaikki ihmiset, samaan aikaan, samaan paikkaan’ -toiminta ei ole kovinkaan tehokasta ja edullista.

Pitkän aikavälin haavenani on edestauttaa ja nähdä uuden merkittävän, maailmanmittakaavassa omalaatuisen, keskuksen syntymisen Suomeen.