Osallistu Helsingin älykaupungin kehittämiseen

Kuvaus:

Tehdään yhdessä Helsingistä maailman toimivin älykaupunki! Voit osallistua kolmella tavalla. Jos olet yritys, osallistu avoimiin rahoitus- ja kokeiluhakuihin. Jos olet kaupunkilainen, liity kehittäjäyhteisöihin. Jos olet tiedeyhteisöstä, ehdota meille yhteistyöprojektia.

1. Yritys, osallistu avoimiin rahoitushakuihin- ja kokeiluhankintoihin

Haluatko kokeilla tuotettasi tai palveluasi Helsingissä kaupunkilaisten kanssa? Yksi tapa kehittää Helsingin älykaupunkia ovat haastepohjaiset avoimet haut. Näissä haasteissa pyydämme yrityksiltä ja tutkimuslaitoksilta innovatiivisia ratkaisuja kaupungin ongelmiin. Tarjoamme ratkaisujen testaamiseen rahoitusta, yhteiskehittämistä, kokeilua ja pilotointia aidossa kaupunkiympäristössä oikeiden kaupunkilaisten kanssa.

Kokeilut ovat rahalliselta arvoltaan tyypillisesti 2 000 – 15 000 euroa. Ne kestävät yhdestä kolmeen kuukautta. Kokeiluilla pyrimme oppimaan yhdessä tulevaisuuden kaupunkiratkaisuista. Pilotit ovat suurempia kokeiluja, joissa hankitaan tietoa tuotteen tai ratkaisun markkinakelpoisuudesta ja hyödyistä kaupunkilaisille. Pilottien koko vaihtelee 60 000 eurosta useampaan miljoonaan per voittanut yritys. Jos sinulla on yritystunnus, voit osallistua avoimiin rahoitus- ja kokeiluhakuihin. Käynnissä olevat haut löydät tältä sivulta, kun hakuja jälleen käynnistyy.

2. Kaupunkilainen, liity kehittäjäyhteisöihin ja hyödynnä avoin data

3. Tiedeyhteisö, ehdota meille yhteiskehittämisprojektia

Forum Virium Helsingin toiminta perustuu tutkimus- ja innovaatiorahoitukseen, jossa etusijalla ovat yhteiskehitysprojektit. Jos työskentelet projektien kehittäjänä, keskustelemme mielellämme tulevista yhteisprojekteista.

JÄRJESTÄVÄ TAHO

Forum Virium Helsinki

MAHDOLLINEN RAHOITUS

Kokeilut 2 000 – 15 000 euroa ja pilottien koko vaihtelee 60 000 eurosta useampaan miljoonaan per voittanut yritys.

HAKU PÄÄTTYY

KATEGORIAT