Jo lähes 1600 henkilöä on ryhtynyt suorittamaan kiinteistö- ja rakentamisalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville tarkoitettua, ilmaista Tekoäly rakennetussa ympäristössä -verkkokurssia. 

KIRAHub haluaa tuoda itsenäisen opiskelun rinnalle mahdollisuuden kurssin suorittamiseksi yhdessä ammattilaisryhmän kanssa. Järjestämme kuukauden mittaisen ilmaisen pilottioppimisjakson marras-joulukuussa 2023 ja etsimme nyt pilottijaksolle osallistujia.

Koe ryhmäoppimisen voima!

 

Vuorovaikutteiset ohjatut ryhmätapaamiset tuovat teorian käytäntöön yhteisten haasteiden avulla. Oppimisryhmissä opiskelijat jakavat oivalluksia, suorittavat haasteita ja auttavat toisiaan oppimaan. Kurssin suorittaneille jaetaan lopputapaamisessa sertifikaatti suorittamisesta ja viimeisellä tapaamisella mukana on myös aina innostava aihepiiriä syventävä keynote-puheenvuoro.

Ryhmäoppiminen kasvattaa oppimiseen sitoutumista sekä kykyä soveltaa opittua työssä. Kurssin aikana on kolme 2,5 tunnin varsinaista oppimisryhmätapaamista. Ryhmätapaamiset voidaan pitää livenä tai etänä ja tarkemmat tapaamisajankohdat sovitaan yhdessä valittujen osallistujien kanssa.

Share This