Mitä odotuksia sinulla on uuden KIRAHubin toiminnan suhteen?
Haluan olla edesauttamassa kiinteistöalan uusien digitaalisten välineiden kehittämistä ja uusien toimintatapojen edistämistä. Toivon että kiinteistöalan toimijat pystyvät yhteistyöhön ja kehittämään uusia palveluja ja toimintatapoja digitaalisin välinein. Haluan olla edistämässä kiinteistöalalle syntyvän datan läpinäkyvyyttä ja saatavuutta samalla edistäen alalla syntyvää alustataloutta. Ollaan yhdessä viemässä alan digitaalista vallankumousta eteenpäin!

Millaista yhteistyötä haluaisit Hubin kautta edistää?
Olen avoin kaikelle yhteistyöllä. Näen kiinnostavana ylipäänsä datalähteisiin, datan käsittelyyn ja datan analysointiin liittyvien palvelujen ja tuotteiden kehittäminen yhteistyössä julkisten, yksityisten ja akateemisten tahojen kanssa. Osallistun mielelläni keskusteluun, jossa mietitään yhteisiä toimintarajapintoja kiinteistöalan digitalisaation edistämiseen.

Minkä haasteen haluat Hubilaisille heittää?
Miettikää miten te voisitte antaa omassa tuotteessanne tai palvelussanne saaman datan koko kiinteistöalan käyttöön samalla edistäen alan digitalisaatiota ja vapaata tiedonkulkua.

Miltä KIRA-alan tulevaisuus mielestäsi Suomessa näyttää?
Mielestäni alan tilanne näyttää todella hyvältä: meillä on uusia innovatiivisia yrityksiä, jotka edistävät omilla palveluillaan koko alan digitalisaation kehitystä. Lisäksi Suomesta löytyy paljon akateemisia tutkimusyksiköitä, joiden osaaminen voidaan valjastaa KIRA-alan käyttöön.