Oletko innostunut, innovatiivinen ja itseohjautuva tekijä ja tartut palolla aikamme suurien haasteiden ratkaisemiseen? Haluatko päästä uudistamaan kiinteistö- ja rakentamisalaa ja tekemään Suomesta rakennetun ympäristön kestävän digitalisaation edelläkävijää? Samin siirtyessä elokuussa uusiin haasteisiin yrityspuolelle toteuttamaan rakennetun ympäristön kestävää digitalisaatiota, rekrytoimme nyt joukkoomme uutta kumppanuusmanageria.

KIRAHubin kumppanuusmanagerina tärkein tehtäväsi on kehittää kumppanuusverkostoamme sekä julkisella että yksityisellä sektorilla Suomessa.  Toimenkuvaasi kuuluu myös kansainvälisen verkostomme aktivointi ja tehtävänäsi on auttaa tunnistamaan ja sitouttamaan verkoston kannalta tärkeimmät kumppanit maailmalla.

Koska toimintaympäristömme on laaja, pidämme tehtävässä menestymisen kannalta erityisen tärkeänä taitona suurien asiakokonaisuuksien selkiyttämistä ja hallintaa. Työnkuvaasi kuuluu aktiivisen vuoropuhelun ylläpitäminen eri sidosryhmiemme kanssa, sekä näiden keskusteluden kiteyttäminen koko toimialan kehitystä palveleviksi kokonaisuuksiksi. 

Ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa, sekä halu oppia ymmärtämään ja kehittämään KIRA-alan liiketoimintaympäristöä kestävän digitalisaation näkökulmasta auttavat työssä menestymisessä. Strategisen ajattelun lisäksi hakijalta tulisi löytyä kiinnostusta alalla käytettäviä teknologioita, uusia digitaalisia ratkaisuita ja tulevaisuuden ilmiöitä kohtaan. Työskentely kumppanuusmanagerina edellyttää myös erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, sekä rohkeutta esiintyä alan erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa molemmilla kielillä. Arvostamme hakijassa myös digitaalisten järjestelmien osaamista ja kokemusta niiden kehittämisestä

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään, kehittämään taitojasi ja tuomaan omaa näkemystäsi kiinteistö- ja rakennusalan transformaation näköalapaikalle osaksi pientä ja ketterää tiimiä. Olet päivittäin tekemisissä toimialan edelläkävijöiden kanssa tukien tiimiämme omalla panoksellasi muun muassa kumppanuuksien hankinnassa, ylläpidossa, yhteydenottojen ja uusien ehdotusten eteenpäin viemisessä, uusien projektien ideoinnissa, sekä koko toimialaa tukevien eksysteemityökalujen kehittämisessä.

KIRAHubin nykyiset kumppanuudet liittyvät seuraaviin:

  • kansainvälinen WDBE -tapahtumakokonaisuus
  • Urban3-ekosysteemitila
  • KIRA-alan tekoälyoppimispolku
  • Strategiset ekosysteemikumppanuudet
  • Yhteentoimivuuden yhteistyöryhmä
  • Projektitoiminta

Pääset KIRAHubissa itse vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja määrittelemään menestyksesi mittareita. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja innostavan työyhteisön Urban3-ekosysteemitilassamme, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut, sekä mahdollisuuden luoda rakennetun ympäristön tulevaisuutta toimialan näköalapaikalla.

Haku tehtävään päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä ja ensimmäinen haastattelukierros järjestetään viikolla 26. Vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:n voit lähettää osoitteeseen teemu@kirahub.org

Kysy lisää rekrystä:

Teemu Lehtinen, toimitusjohtaja

teemu@kirahub.org

+358 40 456 6108

Share This