Lähes 1800 henkilöä on ryhtynyt suorittamaan kiinteistö- ja rakentamisalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville tarkoitettua, ilmaista Tekoäly rakennetussa ympäristössä -verkkokurssia. 

KIRAHub haluaa tuoda itsenäisen opiskelun rinnalle mahdollisuuden kurssin suorittamiseksi yhdessä ammattilaisryhmän kanssa. Järjestämme kolmen tapaamiskerran fasilitoituja ryhmäoppimisjaksoja yksilöille ja organisaatioille.

KIRA-alan Pk-yrityksille ryhmäoppimijaksot ovat ilmaisia ja kustannukset voidaan subventoida EU-rahoituksen kautta liittymällä Finnish AI Region -konsortion asiakkaaksi. Suurille yrityksille ja muille organisaatioille ryhmäjakson kokonaiskustannus on 2500€ (8-12 henkilön oppimisryhmä) ja KIRAHubin yhteistöjäsenet saavat tästä kustanuksesta -20% alennuksen.

Koe ryhmäoppimisen voima!

 

Vuorovaikutteiset ohjatut ryhmätapaamiset tuovat teorian käytäntöön yhteisten haasteiden avulla. Oppimisryhmissä opiskelijat jakavat oivalluksia, suorittavat haasteita ja auttavat toisiaan oppimaan. Kurssin suorittaneille jaetaan lopputapaamisessa sertifikaatti suorittamisesta ja viimeisellä tapaamisella mukana on myös aina innostava aihepiiriä syventävä keynote-puheenvuoro.

Ryhmäoppiminen kasvattaa oppimiseen sitoutumista sekä kykyä soveltaa opittua työssä. Kurssin aikana on kolme 2,5 tunnin varsinaista oppimisryhmätapaamista. Viimeisellä tapaamiskerralla myös jaetaan osallistujille suoritustodistukset ja kuunnellaan alan tekoälyedelläkävijän inspiroiva keynote-puheenvuoro.  Ryhmätapaamiset voidaan pitää livenä tai etänä ja tarkemmat tapaamisajankohdat sovitaan yhdessä valittujen osallistujien kanssa.

Share This