yhteishankkeet

KIRAHub toimii useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä rakennetun ympäristön kestävää digitalisaatiota edistävissä yhteishankkeissa ekosyteemitoimijan roolissa.

Autamme projektissuunnitelman ja rahoitushakemusten laatimisessa,  tarvittavan ekosysteemin, sekä strategisen kumppaniverkoston kasaamissessa ja aktivoimisessa, tavoitteiden asettamisessa ja mittaamisessa, tarvittavien rajapintojen löytämisessä, muokkaamisessa ja konseptoinnissa, ekosyteemiviestinnässä ja teemojen ilmiöittämisessä, sekä moniäänisyyden, innostavuuden ja läpinäkyvyyden lisäämisessä osana prosessia.  Toimimme myös mielellämme toimialan hankkeita yhteen kokoavana alustana ja fasilitoimme niihin liittyvän vaikuttavuuden ja poteentiaalin läpibnäkyvöittäjänä, sekä oppien skaalamisen ja levittämisen apuna. 

HANKEKUMPPANIMME

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lars Ahlbäck

Toimitusjohtaja, Platform of trust

Ajankohtaiset hankkeemme, sekä kokoelma muita KIRA-alan digitaalissointihankkeita

Alle olemme koonneet ajankohtaisia hankkeitamme, sekä KIRA-alan muita mielenkiintoisia digitalisointihankkeita. Autamme mielellämme hankkeesi teemojen, tulosten ja oppien viestimisessä koysteemillemme omilla alustoillamme. Voit lisätä hankkeesi mukaan listallemme, sekä laskea sen potentiaalisen kestävyysvaikutuksen.

 

 

 

 

 

 

 

Sisältöä ja tapahtumia aiheena: #hankkeet#KIRAHub

World of Digital Built Environment WDBE2024 tulee taas!

Jo seitsemättä vuotta peräkkäin World of Digital Built Environment (WDBE) Summit tarjoaa laajan katselmuksen digitaalisen rakennetun ympäristön tärkeimpiin ajankohtaisiin tapahtumiin, ilmiöihin, tutkimukseen ja ratkaisuihin. Tule yhdessä muiden rakennetun ympäristön...

KIRA-alan tekoälykiihdyttämöjaksot keväällä 2024 – ilmoittautuminen käynnissä!

KIRA-alan yrityksille räätälöidyt tekoälykiihdyttämöjaksot tarjoavat rakennetun ympäristön yrityksille mahdollisuuden lähteä valjastamaan tekoälyä osaksi oman organisaation toimintaa. Jakson aikana jokaiselle osallistuvalle organisaatiolle muotoillaan sen tarpeisiin sopiva tekoälypilottiratkaisu, luodaan tämän ratkaisun tuotannollistamiseen liittyvät toimintamallit, sekä rakennetaan pohja onnistumisen edellytyksille.

12(8) ratkaisua tulevaisuuteen

Viime viikon torstaina oli innostusta ja jännitystä ilmassa, kun 12 kotimaista startup- ja kasvuyritystä pitchasi Climate tech -ratkaisuitaan kovan luokan paneelille ja satapäiselle yleisölle Messukeskuksessa KIRAilmasto- ja Decarbonized Cities -ohjelmien yhteisessä...

WDBE2022 Awards -voittajat valittiin Helsingissä   

Kuudetta kertaa peräkkäin rakennetun ympäristön digitalisaation ammattilaiset kokoontuivat yhteen 19-20.9. järjestetyssä World of Digital built Environment WDBE Summitissa. Osana kansainvälistä konferenssia järjestettiin myös toistamiseen Awards-juhallisuudet, joiden...

Share This