Jo seitsemättä vuotta peräkkäin World of Digital Built Environment (WDBE) Summit tarjoaa laajan katselmuksen digitaalisen rakennetun ympäristön tärkeimpiin ajankohtaisiin tapahtumiin, ilmiöihin, tutkimukseen ja ratkaisuihin. Tule yhdessä muiden rakennetun ympäristön ammattilaisten kanssa viettämään kaksi inspiroivaa päivää verkostoitumisen ja huippuammattilaissisällön parissa. WDBE on kansainvälinen yhteisötapahtuma, jota ei kannata ohittaa!

Super Early Bird lipunmyynti on avattu ja se jatkuu vain 14. helmikuuta saakka. Ole siis nopea ja tartu tilaisuuteen kerääntyä yhteen muiden rakennetun ympäristön kestävästä digitalisaatiosta kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa viettämään kaksi inspiroivaa päivää 3.-4.10. Helsinkiin ja Tallinnaan. Lisää tietoa WDBE:stä löydät osoitteesta wdbe.org

HUOM! KIRAHubin yhteistyöjäsenet saavat -20% alennuksen kaikista WDBE:n lipputyypeistä

WDBE Call for Proposals on auki!

 

Summit-ohjelmamme koostuu aikaisempien vuosien tapaan kahdeksasta keynote-puheenvuorosta, teemoitelluista Community Sessioista, WDBE Awards -tilaisuudesta, sekä innostavasta verkostoitumisesta. Uutena ohjelmaosiona tuomme mukaan digitaalisten ratkaisuiden ”Solution Highlights” -demosessiot .  Community Session ja Solution highlight -haku on avattu kaikille kiinnostuneille ja deadline ehdotuksille on 31.3. Olemme lisäksi avanneet Partner-haun, johon tilaa on rajallisesti tarjolla.

 Vuoden tärkein kohtaamispaikka rakennetun ympäristön digitalisaation edelläkävijöille

Joka vuosi WDBE  kokoaa yhteen keskimäärin 400 osallistujaa 30 maasta. Olemme CDO:ita, CTO:ita, tietohallintojohtajia kiinteistö- ja rakennusalalla, valtion ja kaupungin virkamiehiä, arkkitehteja, insinöörejä, muita asiantuntijoita sekä tutkijoita, jotka työskentelevät muun muassa  BIM:n, VDC:n, AR/VR:n, Big Datan, analytiikan, IOT:n ja virtuaalisten projektitoimitusten parissa.


WDBE2024 Summitin teemana on “Reshaping Business Models for the future”. Tänä vuonna haluamme herättää erityisesti keskustelua niistä digitalisaation kautta avautuvista uusista strategioista, kumppanuusmalleista, teknologioista ja ansaintalogiikoista, jotka muokkaavat rakennetun ympäristön toimialan tulevaisuutta.

Share This